فرق درب اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

ساخت وبلاگ

درب اتوماتیک و درب نیمه اتوماتیک دارای تفاوت هایی هستند که این تفاوت ها عبارتند از:

 

  • درب نیمه اتوماتیک نسبت به درب های اتوماتیک داری قیمت مقرون به صرفه ای می باشد.
  • در ساختار درب های اتوماتیک از سنسور چشمی استفاده می شود در صورتی که برای طراحی درب نیمه اتوماتیک نیازی به استفاده سنسور چشمی نیست.
  • درب های نیمه اتوماتیک مانند درب های اتوماتیک در اثر عبور و مرور بی دلیل باز نمی شوند.
  • سرعت باز و بسته شدن درب های نیمه اتوماتیک قابل تنظیم می باشد.
  • برای نصب درب نیمه اتوماتیک نسبت به درب های اتوماتیک هزینه کمتری را باید صرف کنید. درب های نیمه اتوماتیک را می توان به صورت دستی نصب کرد ولی برای نصب درب های اتوماتیک باید از تجهیزات مخصوص و افراد ماهر استفاده کرد

درب اتوماتیک در انواع مدل های زیر نیز موجود می باشد :

برای خرید درب اتوماتیک برقی باید انواع آن را شناخت

درب اتوماتیک شیشه ای:

از این مدل درب در مکان های شلوغ استفاده می شود. درب های شیشه ای اتوماتیک باعث می شوند تا زیبایی نمای بیرونی ساختمان چند برابر شود.

درب کرکره ای اتوماتیک:

از این مدل درب در مراکز تجاری استفاده زیادی می شود. این نوع درب ها در سایزهای مختلفی طراحی می شوند. درب اتوماتیک کرکره ای برای استفاده در فروشگاه های مختلف انتخابی مناسب به شمار می رود.

درب اتوماتیک پارکینگی:

درب اتوماتیک پارکینگ از انواع درب های ضروری برای هر ساختمان تجاری و مسکونی محسوب می شود. به کمک ریموت می توان باز و بسته کردن درب را کنترل کرد. درب پارکینگ اتوماتیک همچنین از ایجاد ترافیک در محل جلوگیری می کند.

درب سکشنال اتوماتیک:

از این مدل درب برای فضاهای مسقف که دارای عرض کم هستند استفاده می شود. این مدل درب ها دارای ظاهری مدرن می باشند و به دلیل اینکه قابلیت جمع شدن دارند فضای کمی را اشغال می کنند.

درب کشویی اتوماتیک:

اغلب درب های اتوماتیک کشویی شیشه ای هستند و به صورت نفر رو طراحی می شوند. برای طراحی این مدل درب ها از فریم های آلومینیومی یا استیل و شیشه استفاده می شود. این مدل درب های اتوماتیک دارای طراحی بی نظیری می باشند به همین دلیل اغلب افراد تمایل دارند از این مدل درب ها برای طراحی نمای خارجی ساختمان های مسکونی و تجاری استفاده کنند.

درب لولایی اتوماتیک:

این مدل درب ها نوع دیگری از انواع درب اتوماتیک می باشند. این مدل درب ها را می توان به صورت یک لنگه یا دو لنگه روی تمامی درب های لولایی نصب کرد. از این مدل درب ها در مکان هایی استفاده می شود که نیاز به محدود کردن تردد نباشد.

از مدل های مختلف درب اتوماتیک در مکان های زیر می توان استفاده زیادی می شود:

مکان هایی که نیازمند امنیت بیشتری می باشند نظیر ساختمان های نظامی ، آزمایشگاه ها و ...

مکان های پر رفت و آمد نظیر هتل ، فروشگاه ، بیمارستان ، اتاق عمل و ...

پارکینگ های ساختمان های مسکونی

 
درب نیمه اتوماتیک چیست؟

درب نیمه اتوماتیک از انواع درب های کاربردی محسوب می شود. این نوع درب ها به کمک نیروی دست به راحتی باز می شوند. برای بسته شدن این نوع درب ها نیز از نیروی فنر استفاده می گردد. مکانیزم کلی این درب ها به گونه ای است که به صورت درستی می توان درب را حرکت داد و باز کرد. بعد از عبور کردن از درب نیز با رها کردن آن و به کمک نیروی فنر ، درب به صورت خودکار بسته می شود.

ظاهر درب نیمه اتوماتیک شبیه درب های اتوماتیک می باشد به همین دلیل این مدل درب ها امروزه توجه اغلب افراد را به سمت خود جلب کرده اند. از مهم ترین مزیت های درب های نیمه اتوماتیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بسته شدن درب به صورت خودکار و به صورت مکانیکی و بدون نیاز به برق

پیشگیری از هدر رفتن انرژی در فصول سرد و گرم سال

ظاهری جذاب و شکیل

سرعت بسته شدن درب قابل تنظیم می باشد.

می توان درب های کشویی شیشه ای و درب های ریلی چوبی را به صورت درب نیمه اتوماتیک طراحی کرد.


 

سندباد نامه...
ما را در سایت سندباد نامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سندباند sandbadnameh بازدید : 192 تاريخ : چهارشنبه 15 تير 1401 ساعت: 13:15