چرا بک لینک مهم است؟

ساخت وبلاگ

چرا بک لینک مهم است؟

بک لینک ها به محبوبیت سایت و اعتبار دامنه (دامین آتوریتی – Domain Authority) کمک می‌کنند. وقتی خزنده‌های موتورهای جستجو مثل گوگل به سایت‌ها سر می‌زنند، به جز بررسی محتوای صفحات به لینک‌های داخلی هم سر می‌زنند. هرچقدر بک لینک های سایتی بیشتر باشد، اعتبار دامنه بالاتر خواهد رفت و رتبه بهتری در گذر زمان نصیبتان خواهد شد. در نظر موتورهای جستجو، بک لینک ها مثل رای هستند که یک سایت به سایت دیگر می‌دهد. پس هرچقدر این تعداد رای‌ها بیشتر باشد، رتبه بهتری هم نصیب سایت خواهد شد. پس،

  • بک لینک ها می‌توانند رتبه ارگانیک سایت شما را بالا ببرند.
  • بک لینک ها به گوگل کمک می‌کنند تا صفحات را سریع‌تر ایندکس کند.
  • بک لینک ها، ترافیک ریفرال بیشتری را وارد سایت می‌کنند.
  • بک لینک ها با دادن اطلاعات اضافی و مفید به کاربران، به آن‌ها کمک می‌کنند که تجربه اینترنت گردی بهتری داشته باشند و به نیازشان را رفع کنند.

نکته‌ی مهمی که درباره بک لینک ها باید یادتان باشد این است که بک لینک ها در کنار باکیفیت بودنشان باید طبیعی یا واقعی باشند. خرید بک لینک از مزرعه بک لینک یا سایر روش‌های ناجوانمردانه برای بدست آوردن بک لینک در نظر گوگل، کار بسیار شیطانی است.
براساس چک لیست رتبه بندی سایت‌ها در گوگل برای سال 2022، گوگل اعلام کرده که بک لینک ها همچنان یکی از 3 عامل اصلی رتبه بندی هستند.

بک لینک و سئو

بک لینک جزئی جدانشدنی از سئو است. فرض را بر این می‌گیریم که بعضی از خوانندگان این مقاله، هنوز با سئو آشنایی کامل نداشته باشند. بنابراین توضیح مختصری راجع به سئو می‌دهیم و بعد از آن سراغ بک لینک خواهیم رفت.

می‌گویند روزانه حداقل 1 میلیارد نفر از اینترنت استفاده می‌کنند: پیدا کردن جواب سوالات و راه حل مشکلات، دیدن موزیک ویدئو و فیلم‌ها برای سرگرم شدن، دورکاری و پیدا کردن شغل، خرید آنلاین مواد غذایی، سفارش غذا، گرفتن تاکسی اینترنتی و کلا هرچیزی که به ذهنتان می‌رسد با اینترنت قابل انجام است.

از آن طرف، گوگل می‌گوید که در هر ثانیه، 40 هزار واژه و عبارت جستجو می‌شود و این یعنی خدمت‌رسانی موتور جستجوی گوگل به 3.5 میلیارد نفر در طول شبانه‌روز که از آن گفته اول ما بیشتر است. همین الان سری به این سایت بزنید تا ببینید در لحظه چند نفر از گوگل برای پیدا کردن جواب سوالاتشان استفاده می‌کنند.

حالا فهمیدید چرا می‌گویند سر سئو جنگ است؟ همه می‌خواهند از این پتانسیل حضور مخاطب و جامعه هدف به نفع خودشان استفاده کنند. کسب و کارهای آنلاین می‌خواهند همیشه جلوی چشم کاربران اینترنتی باشند و کسب و کارشان رونق بیشتری بگیرد. با این حال، آن‌ها نمی‌دانند که چطور این حجم از ترافیک کاربران را به سایت خودشان بیاورند. داشتن سایت یک سمت قضیه است اما چگونگی کشاندن کاربران برای بازدید از آن، بخش مهم‌تری است. اینکه چطور هوشمندانه و براساس چه استراتژی بتوانید بازدیدکننده درست داشته باشید و از چه راه‌هایی آن‌ها را به سمت خودتان هدایت کنید، کار سخت‌تری است که با سئو امکان‌پذیر خواهد بود.

مثلا فرض کنید که برنامه بازگشایی رستوران فست فودی در جایی از شهر را دارید که ساکنانش تمایلی به غذاهای سوسیس و کالباسی یا فست فودی ندارند. فرهنگ غذایی مردم شهر، پذیرای چنین غذاهایی نیست و آنقدر محافظه‌کار هستند که به فکر امتحان کردن چنین مواد غذایی نمی‌روند. حالا به نظرتان، رستوران شما پتانسیل کشاندن مشتری دارد؟ بله. اما ارزش تلاش و صرف هزینه و زمان را چطور؟ آیا بازگشایی رستورانی در این منطقه از شهر کار عاقلانه‌ای است؟ معلوم است که نه.

اما دلیلش چیست؟ قرارگیری در جای نادرستی از شهر. وبسایت‌ها هم همینطور هستند. اینکه سایت داشته باشید، پول هنگفتی برای طراحی کاربری سایت بپردازید، کلی خدمات ارائه دهید و بهترین عکس‌ها را از محصولاتتان بگیرید اما ندانید که پرسونای مشتری چیست و چه جامعه هدفی دارید، تمام تلاش‌تان بی‌نتیجه خواهد بود. در اینجاست که سئو به شما کمک می‌کند. با داشتن استراتژی سئو می‌توانید سایتی داشته باشید که کاربران موردنظر شما را به سایت جذب می‌کند؛ آن‌هایی که هدف شما هستند و قرار است برای شما سودآوری داشته باشند.

پس سئو یعنی بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو و با هدف کشاندن مشتری (کاربر اینترنتی) یا پرسونای موردنظر به سایت. از این طریق شما شانس زیادی برای بازگشت نرخ سرمایه و افزایش نرخ تبدیل خواهید داشت. اگر بخواهیم گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری را مثل سوپرمارکتی بزرگ در نظر بگیریم، سئوی خوب مثل این است که محتوا یا محصولات سایت شما در ویترین سوپرمارکت یا جلوی قفسه‌ها باشد: جایی که مشتری‌ها در بدو ورود به مغازه آن‌ها را می‌بینند، بدون اینکه به خودشان زحمت بدهند که جستجو کنند. اگر به روند خرید خودمان هم دقت کنیم، معمولا از جلوی قفسه‌ها، چیپس و پفک برمی‌داریم و کمتر به قسمت‌های عقب‌تر دست می‌زنیم. سئوی خوب هم درست مثل محصولات در جلوی قفسه است و سئوی ضعیف هم مثل قفسه‌های پایین‌تر یا محصولاتی که عقب‌تر در قفسه‌های سوپرمارکت قرار گرفتند. برای برداشتنشان باید به زحمت افتاد یا تلاش بیشتری کرد.

پس اگر می‌خواهید کاربران شما را در همان لحظه اول جستجو در گوگل پیدا کنند و به جواب سوالاتشان برسند و نیازهایشان را برطرف کنند، باید به سئوی سایتتان فکر کنید. سئو کمک می‌کند که رتبه بهتری در موتور جستجوی گوگل بگیرید.

اگر می‌خواهید راجع به سئو (Search Engine Optimization) بیشتر بدانید و از ساز و کار رتبه بندی سایت در گوگل مطلع شوید، حتما مطالب «چک لیست سئو» و «چک لیست فاکتورهای رتبه بندی سایت در گوگل» را بخوانید.

برای بهبود سئوی سایت، باید به سه مرحله سئو توجه کنیم: سئو تکنیکال (سئوی فنی)، سئو داخلی (سئوی onsite seo) و سئو خارجی (offsite seo). سئوی تکنیکال یعنی تنظیمات فنی سایت مثل اجازه به خزنده‌های موتور جستجو برای ایندکس کردن مطلب. سئوی onsite یا سئوی داخلی به بهبود متون، تصاویر و لینک‌های داخل سایت می‌پردازد و سئوی خارجی یا offsite seo هم شامل کارهایی است که خارج از سایت شما انجام می‌شود مثل استفاده از نظرات مشتریان، برندینگ، بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی و بک لینک. بنابراین بک لینک جزو سئوی خارجی است که یک سری مهارت و دانش نیاز دارد. در ادامه می‌خواهیم سیر تا پیاز بک لینک را بگوییم.

سندباد نامه...
ما را در سایت سندباد نامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سندباند sandbadnameh بازدید : 102 تاريخ : چهارشنبه 26 مرداد 1401 ساعت: 12:42